Over Mij

Ik werk sinds 2020 als professioneel fotograaf en grafisch ontwerper in Nederland. Mijn bedrijf is gevestigd in Rotterdam en ik reis door heel Nederland, Vlaanderen en andere landen in Europa.

Mijn passie ligt in het verwezenlijken van diverse creatieve projecten in samenwerking met mijn klanten. Mijn fotografiestijl is gekenmerkt door een ontspannen aanpak, waarbij het comfort van mijn klanten centraal staat. Ik tracht oprechte beelden vast te leggen die de spontaniteit en ware emotie van het moment weerspiegelen.

Of je nu op zoek bent naar een unieke ervaring met dierbaren of een revitalisatie van jouw merkidentiteit, ik ben er om te helpen! Met mijn diensten wil ik zowel particulieren als bedrijven in Rotterdam en Zuid-Holland ondersteunen. Aarzel niet om contact op te nemen en jouw ideeën met mij te delen.

Hoi! Ik ben Urte

Smiling photographer holding a camera, radiating passion for photography
Smiling photographer holding a camera, radiating passion for photography

Publicaties

Visitors exploring Narbutas stand at Design District 2024, Van Nelle Fabriek, Rotterdam. Professional event photographyVisitors exploring Narbutas stand at Design District 2024, Van Nelle Fabriek, Rotterdam. Professional event photography

Foto's van Urte Foto in Narbutas' artikel over Design District in Van Nelle Fabriek, Rotterdam

Dynamic shots from 'Portraits by Kaan Architecten' book launch event in Rotterdam.Dynamic shots from 'Portraits by Kaan Architecten' book launch event in Rotterdam.

Urte Foto legde momenten vast van de boekpresentatie van KAAN Architecten "Portretten" in de Baanhof in Rotterdam

Captivating moments from Lachy Doley performance expertly captured by event photographer.Captivating moments from Lachy Doley performance expertly captured by event photographer.

Bliuzo Naktys | Muziek Festival

Urte Foto's opnamen van het Bliuzo Naktys muziekfestival in Litouwen, uitgelicht in een artikel op zmones.lt

Urte Foto's beelden van de albumlancering door Lucy Woodward & The Rocketeers, te zien op Music Works International